Čokoláda vyrobená z kakaových bôbov pražených vo vlastnej réžii v Manner plnená tým najlepším lieskovoorieškovým krémom - to sú ingrediencie na príjem...
Viac informácií
oláda vyrobená z kakaových bôbov pražených vo vlastnej réžii v Manner plnená tým najlepším lieskovoorieškovým krémom - to sú ingrediencie na príjemný koniec roka. 9-dielne darčekové balenie od Manner je vítané na každej silvestrovskej párty.
Zloženie: cukor, kakaové máslo, sušené plnotučné mlieko, laktóza, kakaová hmota, sušené odstredené mlieko, emulgátor: sojový lecitín; sladká syrovátka, prírodná aróma. Kakao: minimálne 29% v mliečnej čokoláde. Môže obsahovať stopy orechov. Zvážte pozemok takýmto spôsobom. Minimálna trvanlivosť do konca: viz strana. Výživové údaje Ø 100 g: Energetická hodnota: 2 285 kJ/547 kcal, Tuky 32 g, toho nasýtené mastné kyseliny 19 g, sacharidy 58 g, toho cukry 57 g, bielkoviny 6,0 g, soľ 0,19 g.
Hmotnost • hmotnosť: 84 g
Výrobca: JOSEF MANNER & COMP. AG, Wilhelminenstrasse 6, A-1171 Viedeň Rakúsko
Čokoláda vyrobená z kakaových bôbov pražených vo vlastnej réžii v Manner plnená tým najlepším lieskovoorieškovým krémom - to sú ingrediencie na príjemný koniec roka. 9-dielne darčekové balenie od Manner je vítané na každej silvestrovskej párty.
Zloženie: cukor, kakaové máslo, sušené plnotučné mlieko, laktóza, kakaová hmota, sušené odstredené mlieko, emulgátor: sojový lecitín; sladká syrovátka, prírodná aróma. Kakao: minimálne 29% v mliečnej čokoláde. Môže obsahovať stopy orechov. Zvážte pozemok takýmto spôsobom. Minimálna trvanlivosť do konca: viz strana. Výživové údaje Ø 100 g: Energetická hodnota: 2 285 kJ/547 kcal, Tuky 32 g, toho nasýtené mastné kyseliny 19 g, sacharidy 58 g, toho cukry 57 g, bielkoviny 6,0 g, soľ 0,19 g.
Hmotnost • hmotnosť: 84 g
Výrobca: JOSEF MANNER & COMP. AG, Wilhelminenstrasse 6, A-1171 Viedeň Rakúsko
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním. Viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní si prečítajte tu.